ENORMT STORT TACK – Vi gör det tillsammans!
Vilka två fantastiskt lyckade vernissagedagar det blev i Florentinska pelarsalen på Elite Plaza Hotel i Göteborg.
Tack ALLA ni som kommit till vernissagen under dessa dagar och spridit värme, hopp och omtänksamhet! Vilken fin uppslutning!!!! Det har berört mig på ett djupt sätt och som kommer ligga varmt i mitt hjärta förevigt ❤️🧑‍🎨🤗
Tack styrelsen i Kluge Insamlingsstiftelse med ordförande Thomas Planhage i spetsen för allt fint förarbete med inbjudan och planering till vernissage i samarbete med Elite Plaza Hotel!
Tack återigen Ann Fagerlund, Ulle von SilverstRumpa och Emma Atterfors som ställt som värdar med stor omtänksamhet och värme mot alla som kommit för att få en fin upplevelse. Det är de små detaljerna som gör det!
Stort tack till Elite Plaza Hotel –
  • Tack Lena Sandberg (Sales manager) för proffsigt bemötande och planering från din sida.
  • Tack servitör Per Olsson för god service i och runt baren. Mycket bra energi!
  • Tack speciellt Emilie Lindquist (med kollegor i reception) för ett kanonfint bemötande till alla de åtskilliga samtal som kommit in under de senaste 14 dagar och velat boka sig m m.
  • Tack Carlo Mandini (Head of Quality Development för Elite Hotels) – Fantastiskt att få sjunga duett med dig på ”Caruso” och för din goda vänskap!
  • Tack Camilla Nyman ( Ansvarig för Elite Hotels i Göteborg) för ett fint välkomnande och bemötande av alla gäster.
Tack Moa Gürbüzer på OddBird för att du tror på vårt samarbete och sponsrade med din mycket välsmakande alkoholfria champagne!
Special THANK YOU to my great mentor in painting Linda Perlmutter in New York 🧑‍🎨
Nu ligger alla akvarellmålningar uppe i mitt galleri ”Sommarljus” – Här ni kan se vilka målningar som är till försäljning men även sålda över tid.